L&F Centrovice forærer 200 billetter til Foreningen for ukrainere i Odense

Det Fynske Dyrskue skal være for alle, også for de flygtninge, som er kommet til landet fra krigen i Ukraine. Derfor har L&F Centrovice, der er den ene medejer af Det Fynske Dyrskue, valgt at forære 200 billetter til Foreningen for ukrainere i Odense.

Foreningen delte billetterne ud onsdag, hvilket skabte stor glæde hos store og små. Foreningen gør et stort arbejde for at tage imod ukrainere, der er flygtet fra krigen i deres hjemland og hjælper dem med at falde til i Odense.
– Vi vil gerne sige tak for billetterne. Det har været en stor succes, alle 200 billetter blev revet væk. Vi glæder os rigtig meget til at tage på dyrskuet og opleve alle de spændende ting, som er planlagt, siger Liliya Semenyuk Schmidt fra Foreningen for ukrainere i Odense.

I L&F Centrovice er de glade for, at Det Fynske Dyrskue kan hjælpe foreningen og flygtningene.
– Vi er rigtig glade for, at vi kan hjælpe Foreningen for ukrainere i Odense og de flygtninge fra ukrainere, der er flygtet fra krigen i deres hjemland. Foreningens arbejde er både vigtigt og meningsfuldt – og det vil vi gerne støtte. Vi ved, at det er en lille ting, men vi håber, at alle får en rigtig god oplevelse, siger Torben Povlsen, formand for L&F Centrovice.