Foreningen L&F Centrovice er en del af en større samling af stærke organisationer i dansk landbrug. Med organisationer, der arbejder med viden, politik og events, er vi bredt repræsenteret i alle afkroge af sektoren.

Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder. Det er erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien, som repræsenterer en stor del af fødevareklyngen, der med en eksport på over 170 milliarder kroner årligt og med 189.000 direkte og indirekte beskæftigede er et af Danmarks vigtige erhverv.

L&F Centrovice ejer en andel af Velas, landbrugets førende rådgivningsvirksomhed.

Velas hjælper landmænd med alle områder af landbruget. Det er uagtet, om det handler om planteavl, kvæg, svineproduktion og økologi eller inden for regnskab, skat, generationsskifter og jura.

SEGES er et fagligt videns- og innovationshus, der arbejder med alt, der har med landbrugsdrift at gøre. Fra de store landbrugsfaglige emner inden for planter, miljø, naturpleje, dyrehold og økologi til økonomi, skat, jura, it, arkitektur, regnskab, HR og undervisning. Det sker i tæt samarbejde med universiteter, ministerier, virksomheder og interesseorganisationer i både ind- og udland.

SEGES identificerer de forretningsmæssige potentialer i landbruget, så danske landmænd har de bedste redskaber til at drive deres virksomhed rentabelt og samtidig holde fokus på miljø og dyrevelfærd.

Det Fynske Dyrskue

Det Fynske Dyrskue er en weekend, hvor landbruget præsenterer nogle af deres flotteste dyr – både de sjældne dyr og de traditionelle dyr som heste, køer, æsler, får, geder, kaniner og mange flere. Alle er de er trimmet og friseret og klar til at blive beundret og bedømt.

Det er en weekend med masser af oplevelser og friske fødevarer, hvor gårdbutikker og producenter på fødevaremarkedet står klar med smagsprøver og gode tilbud på alt fra honning, friskbrygget øl, sprøde grøntsager, kød, pølser, friskbagt brød, is og meget mere.