Fjordens dag var en stor succes

Traditionen tro blev fjordens dag afholdt ved Stige Ø og Seden Strand. Her deltog L&F Centrovice sammen med Odense Fjord Samarbejdet. Det var en god dag med stort fremmøde.  

Til arrangementet fik vi mulighed for at fortælle om det vigtige arbejde, som samarbejdet gør, for at få liv i fjorden. Vi har et ambitiøst mål om en sundere fjord, og samarbejdet bliver drevet af en passioneret flok, som arbejder målrettet for at skabe bedre vilkår for natur og dyr.  

Sammen med SDU afholdte vi en række aktiviteter for børn, og legesyge sjæle, for at fortælle om vores arbejde i fjorden og de udfordringer og muligheder vi står overfor. De fremmødte kunne sætte ålegræs på søm, fange krabber og se akvarier med muslingebanker og stenrev og meget mere.  

Vi fik også mulighed for at fortælle de interesserede om samarbejdet og de fremmødte kunne snakke med nogen af Odense Fjord Samarbejdets partnere fra Fjernvarme Fyn, Vandcenter Syd, Odense Havn, Danmarks Naturfredningsforening, Odense Renovation og L&F Centrovice.  

Tak for arrangørerne og deltagerne for en rigtig god dag.