Sommertid er dyrskuetid!

Det Fynske Dyrskue danner igen i år rammen om en traditionsrig folkefest, som først og fremmest har til formål at bringe land og by tættere sammen. Dyrskuet er fortsat spækket med oplevelser, store og små dyr, maskiner og lækre lokale fødevarer, men denne gang i en ny og moderniseret indpakning.

Natur, bæredygtighed og klima bliver et gennemgående tema på årets dyrskue, som dermed påtager sig den opgave, det er, at formidle de teknologiske landvindinger, der sker i landbruget og ikke mindst på de fynske bedrifter i disse år.

– Dyrene er selvfølgelig stadig en meget vigtig del af dyrskuet, men landbruget har så meget andet at byde på også. Det er målet at gøre dyrskuet til et sted, hvor tidens vigtige samtaler om alt fra fødevarer, innovation og grøn omstilling til glæden ved naturen kan finde sted. Dyrskuet skal være landbrugets samlingspunkt og løfte opgaven som talerør ud mod offentligheden, siger dyrskuechef Anita Christoffersen.

L&F Centrovice er en vigtig del af dyrskuet, og dyrskuet har meget stor betydning for både vores forening og for fynsk landbrug som helhed.

Vi opfordrer derfor alle til at bakke op om dyrskuet!

Hjælp os derfor endelig med at gøre reklame for dyrskuet og sørg for at opfordre familie, naboer og venner om at huske at besøge Det Fynske Dyrskue 2023.

Billetter købes her.