L&F inviterer til konference: Hvordan sikrer vi sunde fjorde og landbrug i vækst?

På fredag 11. februar kl. 10-14 inviterer Landbrug & Fødevarer til konference i Fællessalen på Christiansborg, hvor vandrammerne og vandplanerne vil blive diskuteret. Det er både muligt at deltage fysisk og online. 

Med Landbrugsaftalen fra oktober måned lykkedes det blandt andet at få beslutning om, at vi skal have en second opinion på vandplanerne, og vi skal have lokale pilotanalyser, der kan vise en anden vej til målopfyldelse, med fortsat plads til liv og landbrug omkring fjordene. 

Men vi venter på myndighedernes udspil til, hvordan de opgaver skal gribes an, sætter Landbrug & Fødevarer i samarbejde med Hans Christian Schmidt og SLF gang i diskussionen om vandrammedirektivet og vandplanerne med en konference i Fællessalen på Christiansborg. Der vil bl.a. være oplæg om problemerne i det faglige grundlag, om muligheder i ålegræs, lokalt fjordsamarbejde og et indblik i, hvordan vores nabolande griber vandrammedirektivet og vandplanerne an. 

Konferencen finder sted på fredag den 11. februar kl. 10-14 i Fællessalen på Christiansborg. Konferencen bliver også streamet live. 
 
Derfor er det både muligt at deltage fysisk og online.

Her er det muligt også at læse dagens program: 
https://www.tilmeld.dk/konference11februar/invitation-pdf.html?preview=1