Klimadag i Vissenbjerg

Den 13. oktober 2022 glæder Velas, Landbo- og familiebrugsforeningerne bag Velas og SEGES Innovation sig til at byde velkommen til klimadag i Vissenbjerg. Her er rig mulighed for at netværke med dine kolleger i området, og du vil kunne få personlig sparring hos din kendte rådgiver.

Det er vigtigt at deltage. Fremadrettet vil det være en forudsætning for at du kan drive landbrug, at du kan levere et klimaaftryk på din bedrift, og vise, hvordan du kan reducere det. Det er og bliver vigtigt for dine samarbejdspartnere, din finansiering, og det vil blive endnu mere vigtigt for din økonomi og bundlinje.

Her har du en god mulighed for at komme i gang med at arbejde med klima. Du får den bedst mulige start med ESGreen Tool og dermed viden og indsigt i de værktøjer, der vil have størst effekt ift. at sænke bedriftens klimaaftryk.

Landbrugsdirektør fra Nykredit holder oplæg og svarer på spørgsmål. Dette vil gøre dig meget klogere på, hvordan den finansielle sektor forholder sig til klima og bæredygtighed, og hvordan kommende krav på området kan blive udformet.

Du får inspiration fra andre – herunder en lokal landmand.

Der vil være både konsulenter og fageksperter fra SEGES Innovation til stede. Så der er rig mulighed for at få svar på de spørgsmål, du måtte have om klima og bæredygtighed for netop din driftsgren.

Alt dette er selvfølgelig gratis og der vil være fuld forplejning. Så udnyt denne mulighed for at blive klogere.