Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Strategi og ledelse  →  Aktuelt  →  Har du overvejet, om dine medarbejdere skal have en pensionsordning?

Har du overvejet, om dine medarbejdere skal have en pensionsordning?

Det kan være en god investering at give dine medarbejdere en pensionsordning. En god pensionsordning er med til at holde på dine dygtige medarbejdere og er en attraktiv del af lønpakken for kommende medarbejdere. Samtidig sender du et godt signal om, at du prioriterer dine medarbejderes arbejdsvilkår.

Du kan lave individuelle løsninger for dine medarbejdere. Det er også muligt at indfase pensionen, så du starter med 5% af lønnen, og så lader procentsatsen stige hen over en given årrække. Dog skal du være opmærksom på, at der kræves nye helbredsoplysninger, når pensionsordningen stiger med mere end 10%.

Som medlem af Landbrug & Fødevarer kan dine medarbejdere også oprette følgende forsikringer:

  • Tab af erhvervsevne-forsikring
  • Livsforsikring
  • Sundhedsforsikring
  • Ulykkesforsikring

Tilbuddet om den attraktive pensionsordning og forsikringer gælder også for ægtefælle/samlever. For medhjælpende ægtefælle gælder der dog særlige regler, bl.a. skal den medhjælpende ægtefælle enten være ansat eller selv tegne medlemskab af Landbrug & Fødevarer.

Er du nystartede landmand? Så vær opmærksom på, at der er specielt lempelige regler for dig.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Løn- & HR-rådgiver Bente Mouridsen på tlf. 6340 7256.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve