Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Strategi og ledelse  →  Aktuelt  →  Centrovice udbyder et uddannelsesforløb om iværksætteri i fødevarebranchen

Centrovice udbyder et uddannelsesforløb om iværksætteri i fødevarebranchen

Med start den 26. januar 2018 udbyder Centrovice i samarbejde med Erhversakademi Dania, Food Fyn og FødevareDanmark uddannelsen ‘Iværksætteri i praksis’.

Forløbet er for dig, der drømmer om at skabe dig en fremtid som nicheproducent af fødevarer. Går du med en idé til en specialfødevare, men synes du samtidig, der er lang vej fra din idé til et endeligt produkt i hænderne på forbrugerne?

‘Iværksætteri i praksis’ hjælper dig et langt stykke af vejen og giver dig overblikket over processen. Du får viden og redskaber til opstartsprocessen og driften af din fremtidige nicheproduktion, så du kommer fra din idé til afsætning af det endelige produkt med succes.

Hvorfor nicheproduktion?

Måske har du en drøm om at skabe noget anderledes, noget unikt? Måske ser du den økonomiske fordel, der også ligger i nicheproduktion? Ved nicheproduktion kan man komme højere op i værdikæden, og du får derfor mere for dine produkter. Og lige nu er efterspørgslen fra forbrugerne større end nogensinde før.

Kort praktisk

I alt består kurset af 6 moduler på 8 undervisningsdage, der tager fat på emner som forretningsidéen, forretningsplan, immaterialret, finansiering, moms og skatteforhold, salg og kundeforståelse, markedsføring og visuel identitet. Der er tale om et akademifag med mulighed for efterfølgende eksamen.

Kurset starter d. 26. janaur, så ring og hør mere nu hos Lone Bendixen på tlf. 6340 7153.

Vil du læse mere, så får du yderligere information her.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve