Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Strategi og ledelse  →  DiSC profiler

DiSC profil analyse – et redskab til ledelse og selvindsigt

DiSC modellen beskriver menneskers psykologiske motivation og drivkraft og forklarer, hvorfor vi handler, som vi gør, i forskellige situationer.

DiSC står for:

D – Dominans
i – Indflydelse
S – Stabilitet
C – Kompetence

Når en person gennemgår en DiSC test og svarer på de forskellige spørgsmål med udgangspunkt i sin egen personlighed og arbejdssituation, så fremkommer en helt personlig profil, hvor de 4 DiSC aspekter er mere eller mindre fremtrædende.

En DiSC profil indeholder

Den personlige DiSC profil giver et tydeligt billede af, hvad der motiverer og driver én, hvordan man reagerer i pressede situationer, hvordan man skal kommunikere med personen, om man er detaljeorienteret eller god til de overordnede linjer, hvad er de stærke og svage sider, og meget mere.

DiSC profilen forklarer også, hvorfor man reagerer forskelligt på andre mennesker, samt hvorfor de reagerer på én, som de gør.

Fordele for dig

Kendskab til din egen profil og adfærd er en stor fordel, for at du selv kan yde dit optimale, og ikke mindst når du skal samarbejde med og lede medarbejdere, så de trives og yder deres optimale.

Med kendskabet til din egen profil bliver du bedre rustet til at tackle dine svagheder og udnytte dine styrker for at opnå et bedre resultat.

Metoden anvendes med fordel til: 

  • Selvindsigt og personlig udvikling
  • Medarbejdersamtaler (MUS)
  • Rekruttering
  • Lederudvikling
  • Dialog værktøj
  • Team sammensætning
  • Samarbejdstræning

Vi tilbyder

DiSC profil analyser for enkeltpersoner og grupper udført af DiSC certificeret personale.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere eller bestille DiSC profiler af dig selv eller dine medarbejdere.

 

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve