Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Slagtesvinerådgivning

Optimer din produktion med slagtesvinerådgivning

Som slagtesvineproducent er du interesseret i at optimere din produktion. Derfor tilbyder vores svinebrugskonsulenter kvalificeret slagtesvinerådgivning, der tager udgangspunkt i din bedrift og dine problemstillinger. Uanset om det drejer sig om lav tilvækst, høj dødelighed eller højt foderforbrug. Sammen med dig gennemgår svinebrugskonsulenten systematisk stalden og rådgiver dig om foderstrategi, uhensigtsmæssig opsætning af foderanlæg, indsættelsesmanagement og leveringsstrategi. Vi giver konkrete råd, der kan omsættes til nye, forbedrede rutiner og arbejdsgange.

Slagtesvinerådgivning giver værdi i din produktion

Det betaler sig at investere i slagtesvinerådgivning, fordi du med enkle justeringer i fodring og håndtering af slagtesvinene opnår bedre produktionsresultater og dermed en bedre økonomi. Intensiv pasning og systematik omkring slagtesvineholdet giver konkrete resultater og motiverer de medarbejdere, der er ansvarlige for slagtesvineholdet, fordi de kan se, at deres arbejde har betydning for produktionsresultatet. Slagtesvinerådgivning med fokus på optimering forpligter og sætter fokus på at skabe forbedringer i stalden.

Vil du optimere din slagtesvineproduktion?

Kontakt vores svinebrugskonsulenter, hvis du vil optimere din slagtesvineproduktion.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve