Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  KerneStyring®

KerneStyring ®

Du kan opnå gode resultater ved at producere dine egne avlsdyr, men det kræver, at du bruger tid og ressourcer på styring af avlsarbejdet. KerneStyring® er et værktøj til hjemmeavl, der udstyrer dig med en klar avlsstrategi og giver dig mulighed for at producere egne avlsdyr, som genetisk er på niveau med polte indkøbt fra opformeringsbesætninger.

Få overblik og avlsstrategi

KerneStyring® kan anvendes både i besætninger med zigzag-krydsning og med renracet kerne. Dine søer oprettes i avlsdatabasen på lige fod med dyr fra avls- og opformeringsbesætningerne, og bruger du i forvejen et program som Agrosoft eller bedriftsløsning er merarbejdet efter den første oprettelse af søerne begrænset. Det betyder, at du fremadrettet kan avle efter de bedste egenskaber i din besætning og fastlægge en avlsstrategi, tilpasset netop din besætning.

Holder du løbende dine data opdateret, får du desuden et godt overblik over, hvor mange avlsdyr, du har til rådighed i den kommende periode.

Kom i gang med KerneStyring®

Centrovices svinebrugskonsulenter står naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med KerneStyring®, ligesom vi gerne hjælper dig med at indberette data. Kontakt vores svinebrugskonsulenter, hvis du vil vide mere om KerneStyring®.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve