Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Foderrådgivning

Foderrådgivning

Foderet til din svineproduktion skal sammensættes, så det dækker grisens behov for næringsstoffer og sikrer en økonomisk optimal fodring. Hos Centrovice har vi omfattende erfaring med foderrådgivning, foderanalyser og foderoptimering. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige foder til din besætning – også hvis der er særlige behov at tage hensyn til.

Mange problematikker kan løses med korrekt fodring. Derfor er det afgørende, at du løbende forholder dig til, om din fodring fungerer optimalt. Når du får foderrådgivning af en af vores svineavlskonsulenter tager vi afsæt i dit problem og kommer med konkrete bud på, hvordan du optimerer din besætnings foderforbrug og sikrer tilvækst, samtidig med at du undgår sygdomsudbrud og dårlig mælkeydelse.

Få den rigtige pris, når du handler foder

Uanset om du er hjemmeblander eller benytter færdigfoder, er det vigtigt at få den rigtige pris, når du handler foder. Derfor indhenter og vurderer vores svinebrugskonsulenter priser ved indkøb af foder og indgåelse af foderkontrakter, ligesom vi gerne udarbejder det nødvendige udbudsmateriale, så du får den bedste pris.

Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at håndtere reklamations- og erstatningssager, hvis du ikke har fået det foder, du har bestilt, eller en foderblanding har haft negativ indflydelse på din besætning.

Kontakt vores svinebrugskonsulenter, hvis du har spørgsmål omkring fodring eller har behov for foderrådgivning.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve