Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Farestaldsrådgivning

Farestaldsrådgivning

De fleste svineproducenter drømmer om en velfungerende farestald med en lav dødelighedsprocent. Men selv om du arbejder målrettet, kan det i nogle besætninger være rigtig svært at nedbringe dødeligheden i farestalden. Derfor tilbyder Centrovices svinebrugskonsulenter målrettet farestaldsrådgivning, der stiller skarpt på bl.a. hygiejne, smittebeskyttelse og fodring.

Sammen med dig gennemgår svinebrugskonsulenten farestalden. Her gennemgår vi rutinerne i farestalden og kommer med konkrete bud på, hvordan du optimerer og styrker effektiviteten i din farestald. På den baggrund kan der efter behov desuden udarbejdes arbejdsplaner og nye målsætninger.

Giv nye medarbejdere en god start med farestaldsrådgivning

Et tjek af farestalden kan også være relevant i forbindelse med opstart af nye medarbejdere. Her har du mulighed for at få indarbejdet de gode rutiner fra starten, og den urutinerede medarbejder har mulighed for at får svar på alle de spørgsmål, der måtte dukke op.

Kontakt vores svinebrugskonsulenter, hvis du har behov for farestaldsrådgivning.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve