Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  E-kontrol

E-kontrol

Det kræver overblik at træffe de rigtige beslutninger i en moderne svineproduktion. Effektivitetskontrol (E-kontrol) er et værktøj, der kan forbedre de fremtidige resultater i din besætning, fordi det giver dig overblik over udviklingen i produktionsresultaterne og dokumentation for, hvordan produktionen forløber.

Styrk effektiviteten med E-kontrol

Når E-kontrollen er udarbejdet, gennemgår vi gerne resultatet med dig. På baggrund af e-kontrollen og en staldgennemgang, udvælger vi nogle nøgletal, som du bør sætte ekstra fokus på i den næste periode. Disse fokuspunkter kan vi så følge op på efter næste E-kontrol. Udover selve effektivitetskontrollen (inklusive tilhørende økonomidata) kan Centrovices svinebrugskonsulenter, baseret på dine indberetninger, udskrive forskellige analyser, der giver dig yderligere oplysninger om en bestemt problemstilling, f.eks. hvor spildfoderdagene opstår, kuldresultater opstillet efter læg nr. osv.

Med E-kontrol får du en produktionsrapport, der dokumenterer besætningens effektivitetsniveau fordelt på produktionsgren, herunder udvalgte økonomiske nøgletal.

Vil du lave din egen E-kontrol?

Har du egen PC, og ønsker du at lave din E-kontrol selv, hjælper vi dig gerne med at komme i gang. Derudover tilbyder Centrovice et E-kontrol-abonnement, der omfatter telefonhjælp, fejlsøgning, kontrol, evt. udskrift af analyser og kommentarer til dine data.

Du er velkommen til at kontakte vores svinebrugskonsulenter, hvis du vil høre mere om E-kontrol.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve