Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Drægtighedsscanning

Drægtighedsscanning

Med den rigtige scanner kan du opnå meget sikre resultater ved drægtighedsscanning og nedbringe antallet af spildfoderdage. Men det kræver regelmæssige scanninger og en hel del øvelse. Derfor foretrækker nogle svineproducenter at lade en svinebrugskonsulent scanne deres søer, så man samtidig kan få en snak om eventuelle problemer i besætningen.

Centrovices svinebrugskonsulenter tilbyder både drægtighedsscanning og reproduktionsrådgivning. Vi har omfattende erfaring med drægtighedsscanninger, og ved at gennemføre regelmæssige drægtighedsscanninger kan du nedbringe antallet af spilfoderdage, fordi tomme søer findes tidligere samtidig med at drægtighedsscanningen afslører eventuelle uregelmæssigheder som f.eks. cyster eller blærebetændelse.

Opstartsbesøg

Vælger du selv at købe en scanner, hjælper vi dig naturligvis gerne i gang og tilbyder derfor opstartsbesøg, hvor svinebrugskonsulenten kommer ud og hjælper dig med at kalibrere scanneren, kontrollerer dine egne scanninger og giver råd og vejledning om drægtighedsscanning.

Kontakt vores svinebrugskonsulenter, hvis du vil vide mere om drægtighedsscanning eller ønsker rådgivning om reproduktion.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve