Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  DB-Tjek

DB-Tjek

DB-Tjek er et tilbud til dig, der vil sammenligne dine resultater med de bedste i landet og blive klogere på, hvordan du kan optimere din bedrift. Du kan bruge sammenligningen til at finde dine svage punkter, for det er der, du skal sætte ind, hvis du vil øge indtjeningen.

Brug DB-Tjek som styringsredskab og sæt fokus på indtjeningen

Hvis man vil tjene mere, må man have fokus på indtjeningen. Derfor bruger de soholdere, der allerede ligger i toppen, DB-Tjek som styringsredskab, men andre soholdere kan have mindst lige så meget gavn af at sætte fokus på indtjeningen. Hos Centrovice medtager vi både sohold med 7- og 30 kg’s. salg, smågrise og slagtesvin. DB-Tjek er derfor et effektivt redskab til at få afdækket det økonomiske potentiale og sat fokus på de nøgletal, der er årsag til en afvigelse i forhold til andre producenter.

Med det DB-Tjek får du altså klarlagt både dine stærke og dine svage sider, hvilket giver dig overblik over, hvor du skal optimere, for at styrke din bundlinje.

Det får du ud af et DB-Tjek

Råmaterialet til et DB-Tjek er din egen E-kontrol. Vi anvender posteringslisten fra dit regnskab, så alle udgifter huskes og opgøres ens. Desuden medtager DB-Tjek arbejdsforbrug, herunder alle lønudgifter, så du får nøgletallet: resultat efter lønafregning.

Helt konkret får du med DB-Tjek en rapport med grafer over udvalgte nøgletal samt et A3-skema med dine og alle de andre deltageres nøgletal – uden navne naturligvis. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at følge resultaterne til dørs ved at udarbejde en handlingsplan, som sætter fokus på indtjeningen.

Er du nysgerrig efter at se, hvor du ligger sammenlignet med andre soholdere, kan du tilmelde dig næste DB-Tjek.

Kontakt en af vores svinebrugskonsulenter, hvis du ønsker at være med eller har spørgsmål om DB-Tjek.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve