Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt  →  Vil du have en nem hverdag i din svineproduktion?

Vil du have en nem hverdag i din svineproduktion?

Vil du have en nem hverdag, hvor der er styr på medarbejderne og rutinerne i stalden, og hvor teamet i fællesskab når de opsatte mål. Vil du have øget fokus på management og ledelse på staldgangen i netop din besætning? Det kan vi hjælpe dig med.

Management og ledelse i svineproduktionen

Fastsætter du målene for din produktion sammen med dine medarbejdere, eller fastsætter du bare målene selv? Medarbejdere, som ikke inddrages i at fastsætte målene, når dem ofte ikke, fordi de ikke er motiverede for at nå dem. Den letteste måde at nå de fastsatte mål er derfor, at man har sat målene i fællesskab, så føler medarbejderne ansvar for og ejerskab til målene.

Men det kræver også, at arbejdsglæden er i top. Kun motiverede og anerkendte medarbejdere tager ansvar for de fastsatte mål. Har du derfor det rigtige og motiverede team, opnår teamet de mål, som sættes i fællesskab, fordi de som team tager ansvar og gør hinanden bedre.

Der er forskellige indgangsvinkler og værktøjer til at arbejde med dette. Værktøjerne skal sammensættes udfra den konkrete besætning og det konkrete medarbejderteam.

Vil du have hjælp til at få gjort noget ved de forhold, der betyder noget i produktionen hos dig, f.eks.

  • Medarbejderinvolvering og -engagement
  • Positiv kommunikation mellem medarbejdere
  • Motivation og fastholdelse af medarbejdere
  • Systematik i produktionen med effektive arbejdsgange
  • Arbejdsplaner og tavlemøder
  • Indkøring af nye medarbejdere
  • Bedre produktionsstyring

Kontakt os for en snak om udfordringen i din produktion.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve