Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt  →  Træk i ha-støtten i forbindelse med medicinregistrering

Træk i ha-støtten i forbindelse med medicinregistrering

Centrovices svinebrugskonsulenter er blevet bekendte med et tilfælde, hvor der er sket et fradrag i ha-støtten på grund af, at der ikke er blevet medicinbehandlet og registreret jfr. dyrlægens anvisninger.

I det omtalte tilfælde var der samme dyretype på to forskellige CHR-numre. I behandlingsvejledningerne havde dyrlægen det ene sted skrevet, at dyrene skulle behandles med et bestemt præparat mod samme sygdom i 3 dage og et andet sted i 2 dage. Jfr. personalets medicinregistreringer blev der behandlet i 2 dage begge steder, hvilket så har resulteret i fradraget.

Undermedicinering af dyr kan føre til resistensproblemer, da bakterier o.l. ikke bliver slået ordentligt ned, hvis behandlingen afbrydes før tid.

Det kan altså have store konsekvenser, hvis der er uoverensstemmelser i medicinregistreringen. Derfor anbefales det også, at man får fulgt op på procedurerne og tager en snak med medarbejderne.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve