Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt  →  Vil du have hjælp til Agrosofts WinPig?

Vil du have hjælp til Agrosofts WinPig?

Agrosofts nyeste WinPig program ser ud til at være kommet sig over de fleste børnesygedomme, og vi oplever nu, at det fungerer.

Omfattende program

Det er et meget omfattende program, der giver et hav af muligheder. Det har et meget stort potentiale i forhold til, at man kan skræddersy programmet og lave analyser til mindste detalje. Men samtidig kan de mange muligheder være forvirrende. Efter vores opfattelse er standardopsætningerne ikke hensigtsmæssige og ligner ikke dem fra de tidligere programmer, så det kan være vanskeligt at komme i gang og finde rundt.

Konvertering af data til WinPig

Desuden er der mange individuelle hensyn at tage ved konvertering af data fra det gamle til det nye program, som der i den standardkonvertering, der tilbydes af Agrosoft, efter vores erfaring ofte ikke bliver taget højde for.

Indberetning til Danmarks Statistik

Indberetning vil på grund af tekniske krav fra Danmarks Statistik fremover ikke kunne foretages direkte inde fra det gamle WinSvin program. Derfor vil man skulle logge på Danmarks Statistik med sit NemID og indberette manuelt der, hvilket også er enkelt, når først man har prøvet det. I det nye WinPig kan man godt indberette direkte til Danmarks Statistik, men også her kræves det at programmet er sat rigtigt op, og vi har oplevet særlige udfordringer, når der er samme dyretyper på flere forskellige CHR numre.

Vi er klar til at hjælpe

Svinebrugsafdelingen har nu arbejdet længe med programmet og sparret med Agrosoft omkring de mange uhensigtsmæssigheder, der har været i opstarten. Det har været et godt samarbejde og Agrosoft har taget godt imod vores input og så vidt muligt lavet rettelser derefter. Det samarbejde fortsætter vi med, også hvis I skulle melde ind til os med ønsker eller rettelser til programmet.

Kontakt os inden du skifter

På grund af vores erfaringer med konvertering og opsætning af programmet, vil vi opfordre jer til at kontakte os, inden I træffer den endelige beslutning om at skifte til programmet WinPig, da der som nævnt er en række ting, der skal tages højde for, som I ikke kan tage for givet, at Agrosoft gør. Det vil spare jer for en masse opstartsvanskeligheder, og det er nemmere at forebygge end at rette efterfølgende. Hvis I vælger at skifte til WinPig, så ønsker vi for jer, at det skal være en god oplevelse.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve