Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt  →  Status for ansøgninger om støtte til modernisering af slagtesvinestalde

Status for ansøgninger om støtte til modernisering af slagtesvinestalde

Landbrugs- og fiskeristyrelsen melder nu klar med de første tilsagn om støtte.

Efter at have været forsinket med at give tilsagn, bl.a. på grund af beslutningen om at øge den samlede pulje som følge af stor overansøgning, kan Landbrugs- og fiskeristyrelsen nu meddele, at de kan give de første tilsagn om støtte til modernisering af slagtesvinestalde.

Det forventes, at hovedparten af tilsagnene vil være givet i april 2017. Der kan dog i nogle tilfælde være afgørelser, som først er klar i løbet af juni 2017. Dette afhænger af høringsprocessen.

Hurtige høringssvar

De første høringsbreve er blevet sendt ud til de sager, hvor der er brug for supplerende oplysninger. Landbrugs- og Fiskeristyrelsen beder om svar hurtigst muligt vedrørende de sager, da det har stor betydning for sagsbehandlingen.

Der vil være nogle, der først kan få svar, når Landbrugs- og Fiskeristyrelsen har det fulde overblik. Derfor kan de sidste tilsagn første gives, når alle høringssvarene er modtaget.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve