Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt  →  Kom til møde om smittebeskyttelse og hygiejne i svineproduktionen

Kom til møde om smittebeskyttelse og hygiejne i svineproduktionen

På baggrund af MRSA-problematikken, sidste års tilfælde af afrikansk svinepest i Polen og flere andre østlande samt den seneste tids medieomtale af udbrud af PEDv i Ukraine, inviterer Centrovices svinebrugskonsulenter onsdag den 28. januar kl. 19.00 – 22.00 til møde om smittebeskyttelse og hygiejne i den danske svineproduktion. Mødet afholdes i 2 sale, på hhv. dansk og engelsk, og svinebrugskonsulenterne opfordrer til, at svineproducenterne møder op sammen med både deres danske og udenlandske medarbejdere, så alle tager ejerskab for at holde smitten ude af de danske svinestalde.

På mødet giver Kasper Jeppesen, dyrlæge ved DanVet, svineproducenterne og deres danske og udenlandske medarbejdere en status på situationen omkring MRSA, PEDv og afrikansk svinepest, mens Peter Arendt Nielsen, distriktsdyrlæge ved Seges, giver gode råd om, hvordan man håndterer de udenlandske lastbiler, som i år forventes at krydse grænsen ca. 20.000 gange for at køre til samlesteder eller direkte ud til svinestaldene for at læsse grise til eksport.

Per Knudsen, er produktionsdirektør i Danosha i Ukraine, hvor han til daglig leder en svineproduktion på 13.500 søer med en årlig produktion på 285.000 slagtesvin og 120.000 smågrise. På mødet giver han deltagerne et indblik i, hvordan de ukrainske bedrifter arbejder med smittebeskyttelse i et område, hvor både PEDv og svinepest er helt tæt på.

Arrangementet skal sikre, at alle på bedriften er bekendt med konsekvenserne, og oplyst om, hvordan man sikrer den optimale smittebeskyttelse, så alle får ejerskab til den opgave det er, fortsat at holde Danmark fri for PEDv og svinepest og håndtere MRSA-problematikken bedst muligt.

Mødet er naturligvis gratis, men af hensyn til forplejningen er tilmelding nødvendig. Se hele programmet og tilmeld dig her.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve