Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt  →  Kom til fodermøde for svineproducenter

Kom til fodermøde for svineproducenter

Hvad er fordelene ved at fodre med hestebønner og majs? Hvordan undgår man de faldgruber, der kan opstå i håndteringen? Og hvordan ser fremtiden ud på foderområdet? Det og meget andet kan man få svar på, når Centrovice inviterer til fodermøde for svineproducenter tirsdag den 31. maj kl. 12.00 – 16.00 i Vissenbjerg.

Fokus på hestebønner og majs

Interessen for hestebønner og majs vokser med hastige skridt. Disse alternative fodermidler kan være med til at gøre bedrifterne mere selvforsynende med foder og mindre afhængige af sojaskrå, som skal importeres. På mødet vil Kirsten Larsen, Planteavlskonsulent ved Centrovice, og Else Vils, Chefforsker ved Seges, derfor tage de faglige briller på og gøre deltagerne klogere på fodring og dyrkning og fortælle om de mange fordele ved hestebønner og majs.Til at belyse emnet fra et praktisk perspektiv vil landmændene Niels Ulriksen, Flemming og Ivan Broholm dele deres erfaringer fra dyrkningen og anvendelsen af hestebønner og majs i svinefoderet. Som afslutning på emnet vil Kurt Henriksen, Afdelingsleder ved Skjold, guide deltagerne gennem de udfordringer, der kan opstå undervejs i håndteringen af hestebønner, og oplyse hvilke forholdsregler, man skal være opmærksom på.

Fagligt nyt omkring foder

Ulrik Christensen, Svinebrugskonsulent ved Centrovice, og Rikke Sommer, Svineproduktionsrådgiver ved LandboSyd, vil give en faglig opdatering på foder og klæde deltagerne på til at navigere i junglen af tilsætningsstoffer. Afslutningsvis vil Agromarkets stille skarpt på råvaremarkedet og kaste et blik på fremtiden og næste års fodersæson.

Hvis det lyder interessant for dig, kan du se program og tilmelde dig her.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve