Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Socialøkonomi  →  Aktuelt  →  Gift med en landmand - aftenarrangement for ægtefæller

Gift med en landmand – aftenarrangement for ægtefæller

Tid:  7. juni 2017 kl. 19:00 – 21:30

Sted: Centrovice,  Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg

Som ægtefælle til en landmand, er man gift med en person, for hvem arbejde, hobby og fritid smelter sammen.  Og hvor arbejdsplads og hjem smelter sammen. Man er gift med en person, der er vant til at stå alene med mange beslutninger og tilbringe mange af dagens timer alene – også selv om man har ansatte på bedriften.

Det kan i nogle tilfælde kan give nogle udfordringer og frustrationer for ægtefællen, som måske ikke er helt så involveret i bedriften, og som ofte har sit arbejde og hverdag uden for gården.

Ved aftenmødet, Gift med en landmand, vil vi tage fat i nogle af de problemstillinger, frustrationer og muligheder, det giver for ægtefæller til landmænd. Vi kommer vidt omkring ved mødet – lige fra forventningsafstemning om ferie og familiearrangementer, over hvilke områder af bedriften man med fordel kan involvere sig i, til hvad du kan gøre som ægtefælle, hvis du pludselig står alene med ansvaret eksempelvis ved sygdom eller dødsfald? Hvad skal der ske i privaten, og lige så vigtigt, hvad skal der ske i virksomheden.

Alle er velkomne

Tag naboen eller veninden med og kom og hør de spændende indlæg.

Aftenen er specielt henvendt til ægtefæller, men landmænd er også meget velkomne. Måske får man lidt at tale om på vejen hjem…

Læs mere om programmet for aftenen og tilmeld dig her.

Vi håber på at se dig.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve