Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Socialøkonomi  →  Aktuelt

Aktuelt

Send krypterede mails til Centrovice her fra hjemmesiden

Det er et lovkrav fra datatilsynet, at mails, der indeholder personlige oplysninger eksempelvis om økonomiske forhold, CPR nummer, sygdom eller andre personlige forhold, SKAL sendes krypteret fremover.  Og hvordan gør man så det?

Det kan man gøre fra vores hjemmeside ved at gå ind under men Læs mere »

14. januar 2019

Tjek din folke- og førtidspension - Efterreguleringen kommer nu

Efterregulering af folke- og førtidspension for 2017 for selvstændige
Er du pensionist og har selvstændig virksomhed, vil du fra midt i september få et brev fra Udbetaling Danmark med en opgørelse over, hvorvidt du har modtaget den folke-/førtidspension for 2017, som du har ret til. Mange er Læs mere »

18. september 2018

Høst betyder sæson for arbejdsulykker - er du sikret godt nok?

Høsten er i fuld sving, og det betyder også, at sæsonen for arbejdsulykker er gået i gang nu. I den travle og hektiske tid er det ekstra vigtigt, at forsikringerne er i orden. Mange landmænd er imidlertid ikke klar over, at den lovpligtige arbejdsskadesikring, som man skal have på sine medarbe Læs mere »

25. juli 2018

Har du overvejet, om dine medarbejdere skal have en pensionsordning?

Det kan være en god investering at give dine medarbejdere en pensionsordning. En god pensionsordning er med til at holde på dine dygtige medarbejdere og er en attraktiv del af lønpakken for kommende medarbejdere. Samtidig sender du et godt signal om, at du prioriterer dine medarbejderes arbejdsvi Læs mere »

18. juni 2018

Medlemsforsikringer giver ro på vores økonomi fremover

Tidligere formand for Centrovice, Niels Rasmussen, fik i efteråret 2016 konstateret kronisk knoglemarvskræft. Efter endt sygemelding og behandling har familien solgt gården, ligesom Niels er stoppet som formand for Centrovice og skal finde et nyt liv med en kronisk sygdom. Når indtægterne såda Læs mere »

23. april 2018

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve