Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Samarbejdspartnere og links  →  Stald desinfektion

Destek

Destek er en moderne produktions- og handelsvirksomhed, som producerer og sælger hygiejneprodukter af høj kvalitet til det danske landbrug.

Vores produktprogram spænder vidt fra flydende sæber og desinfektioner, som bruges til rengøringen af de tomme stalde, til pulver produkter i kategori med tørdesinfektioner og udtørringsmidler.

Vi vil meget gerne tilbyde dig en snak eller give dig et uforpligtende tilbud, hvori vi synliggør eller sammenligner vores produkter holdt op imod det, du bruger i dag. Da vil du oftest erfare, at vi kan tilbyde dig en bedre pris, med samme kvalitet, eller endda i bedste fald en højere kvalitet.

Dette kan vi, fordi vi udvikler og producerer det hele selv, som betyder, du derved ofte sparer det fordyrende mellemled væk, som kobles på de andre steder.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 33 13 11 25 for en uforpligtende snak eller ved at besøge vores hjemmeside på www.destek.dk

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve