Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Budget

Budget – et uundværligt redskab

Hvis din virksomhed skal klare sig godt, er det nødvendigt at være på forkant med udviklingen. Det betyder blandt andet at udarbejde et budget og forholde dig til, hvordan virksomhedens økonomi ser ud for det kommende år – og gerne 5 år frem.

Budgettet giver dig overblik

Med et budget får du overblik over dit indtjenings- og omkostningsniveau – og din samlede økonomi. Ved løbende at følge op på dine budgetmål sikrer du desuden dig selv muligheden for at få rettet op på økonomien i tide, hvis budgettet mod forventning skulle skride.

Endelig giver et budget dig mulighed for at styrke samarbejdet med dit pengeinstitut og realkreditselskab. Med et realistisk budget får de nemlig bedre overblik over dine forventninger til virksomhedens økonomi, hvilket kan medføre større handlefrihed for dig.

Få hjælp til udarbejdelse af budgettet

Centrovices økonomikonsulenter kan hjælpe dig med at udarbejde et realistisk budget, som kan fungere som styringsredskab i dit daglige arbejde.

Kontakt din økonomikonsulent hvis du vil have hjælp eller sparring på dit budget.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve