Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Vi opruster på skatteområdet med to nyansættelser

Vi opruster på skatteområdet med to nyansættelser

 

Rikke Skov

Rikke Skov

Rikke Skov startede den 1. maj i en stilling som økonomikonsulent hos Centrovice. Rikke har hele sit arbejdsliv arbejdet med skat, først ved en kommunal skatteafdeling og siden 2005 ved SKAT. Herfra har hun stor erfaring med kontrol af skatteregnskaber for selvstændige erhvervsdrivende, herunder landbrugsbedrifter. De seneste 11 år har Rikke siddet med bindende svar. Rikke har bl.a. arbejdet med ejendomsbeskatning og person- og pensionsbeskatning for landmænd. Hos Centrovice skal Rikke arbejde med skatteregnskaber og ejendomsavanceopgørelser.

Rikke bor i Ringe med sin mand og et hjemmeboende barn.

Jesper N JensenJesper Naeve Jensen

Den 1. maj tiltrådte Jesper Naeve Jensen en stilling hos Centrovice som teamchef for økonomikonsulenterne i huset. Jesper er uddannet reg. revisor og har tidligere arbejdet som økonomikonsulent ved LMO og senest AgriNord, hvor han b.la. har arbejdet med generationskifte, ejendomsavancer, selskaber og skatteoptimering. Hos Centrovice får Jesper udover den daglige ledelse skatteansvaret for egen kundeportefølje.

Jesper er bosiddende i Horsens med sin kone og har tre børn.

Velkommen til Rikke og Jesper.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve