Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Udviklingsnetværket Katalysator

Udviklingsnetværket Katalysator

Vil du være med i ny innovativ netværksgruppe med deltagere på tværs af brancher, der har det tilfælles, at de brænder for at udvikle sig selv og andre

Gruppen vil bestå af 5-6 virksomhedsejere fra forskellige erhvervsgrene – eks. landbrug, gartneri, håndværkere og andre ejerledede virksomheder. De mødes med ca. to måneders mellemrum, og mødestedet er netværksmedlemmernes egne virksomheder på skift. Det vil sige, også rollen som vært på møderne går på skift alt efter hvilken virksomhed, som besøges.

Ved møderne får deltagerne en præsentation og rundvisning af virksomheden. Værten har på forhånd defineret hvilket ledelsesemne/udfordring, han gerne vil have deltagernes indspark til. F.eks. medarbejdertilfredshed, udviklingsplaner eller andet. Deltagerne kan undervejs stille alle de spørgsmål, de vil – nysgerrige, kritiske eller begge dele. Efter rundvisning og spørgsmål giver deltagerne deres bud på det emne, som værten har ønsket input til.

Næste gang gruppen mødes, er det på en anden virksomhed – med en anden udfordring, som denne vært ønsker indspark til.

Ved hvert møde deltager en rådgiver fra Centrovice med kompetencer, der matcher dagens tema/udfordring

Det er tanken, at netværket skal være dynamisk og medvirke til at udvikle deltagerne. Derfor evalueres netværket efter et år – eller når netværket har været på besøg på samtlige virksomheder, og deltagerne tager stilling til det videre forløb

Til netværket søges kun medlemmer, som aktivt ønsker at udfordre og blive udfordret.

Udbytte for deltagerne
Som virksomhedsejer får du ny inspiration til problemløsning fra andre erhvervsledere og brancher.

Du vil opleve udvikling, både når du bidrager til løsning af andres problemstilling, og når deltagerne arbejder med din virksomheds problemstilling.

Du får et dynamisk netværk på tværs af faggrænser.

Hvordan
Centrovice starter gruppen op og fungerer som koordinator og facilitator ved møderne. Deltagerne selv fungerer som katalysatorer for processer i de deltagende virksomheder – deraf navnet på gruppen.

Information og tilmelding
Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig til gruppen, kontakt Lasse Beierholm, virksomhedskonsulent, mobil nr. 4022 7957 eller mail lbe@centrovice.dk.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve