Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Udnyt det lave renteniveau til omlægning af din låneportefølje

Udnyt det lave renteniveau til omlægning af din låneportefølje

Danmarks Nationalbank har indstillet udstedelse af statsobligationer. Tiltaget understreger viljen hos både Nationalbanken og regeringen til at forsvare fastkurspolitikken.

Tiltaget fungerer reelt som kvantitative lempelser, og det er Nationalbankens mål at lette presset på kronen. Dette sammen med verdens økonomisk svage tilstand har gjort, at danske obligationer har nået nye bund rekord.

I Centrovice anbefaler vi, at du udnytter de lave niveauer til at få gennemgået din låneportefølje med henblik på at få lagt en strategi for omlægning af dele af din låneportefølje til fast rente, samt få genforhandlet din afdragsfrihed.  Dette er specielt interessant, hvis du har skatteevne og likviditetsmæssigt råderum.

Generelt anbefaler vi korte lån CITA/CIBOR/EURBOR lån kombineret med lange 30 års fastrente lån. Vær på passelig med at omlægge til F3-F10. Lånene er inkonvertible, hvilket kan betyde, at du skal indfri lånet til en overkurs, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at omlægge lånet til lang fast rente.

Ingen låneportefølje/strategi er ens. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din økonomirådgiver for at gennemgå dine muligheder.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve