Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  SUMMAX – ny pris fra 2016

SUMMAX – ny pris fra 2016

Læs om den nye prisstruktur samt link til kommende præsentationsmøder

Et meget vigtigt arbejdsredskab

I de sidste 1 1/2 år har det været gratis at få installeret SUMMAX (e-faktura og e-arkiv) i din bedrift.

Vi forventer, at SUMMAX bliver et af fremtidens meget vigtige arbejdsredskaber for vores medlemmer og kunder. Og derfor har vi valgt at tilbyde gratis installation af SUMMAX i denne periode, for at give jer mulighed for at komme godt i gang med SUMMAX uden de store omkostninger.

Det har mange landmænd benyttet sig af, og de glæder sig nu over de administrative fordele, som SUMMAX giver dem.

Installationsgebyr genindføres

Fra den 1. januar 2016 genindføres installationsgebyret på 3.000 kr. Så har kunder og medlemmer haft mulighed for at få installeret Summax uden installationsomkostninger.

Fordelagtig pris på bogføring til SUMMAX brugere

Brugen af SUMMAX hos den enkelte kunde giver også Centrovice nogle administrative lettelser og fordele, som, vi mener, skal komme kunderne til gavn. Derfor indfører vi i 2016 to forskellige timepriser på bogføring. Timeprisen på bogføring for kunder, der ikke benytter SUMMAX, vil fra 1. januar 2016 være 50 kr. højere end timeprisen på bogføring med SUMMAX.

Du kan nå det endnu

Nu er der jo længe til 2016, så hvis du ikke er med på SUMMAX endnu, kan du stadig nå det uden at betale installationsgebyr.

Kontakt os for en snak om dine muligheder for at få SUMMAX.

Eller du kan deltage i et af vores præsentationsmøder, hvor du kan opleve SUMMAX i brug og selv vurdere, om det er noget, der vil give dig værdi.  Se planlagte datoer  og indhold af Summax møder her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve