Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Spar likviditet - få en forbrugsregistrering efter elafgiftsloven

Spar likviditet – få en forbrugsregistrering efter elafgiftsloven

Har du et elforbrug på over 100.000 kWh årligt på den enkelte ejendom, kan du få en forbrugsregistrering hos SKAT, hvis du plejer at få tilbagebetalt mere end 87 % af din elafgift. Din virksomhed kan herefter få leveret elektricitet uden afgift og betale afgift af den del, der ikke bliver brugt til godtgørelsesberettigede formål.

Der skal dog hver måned sendes en angivelse ind til SKAT på 0,4 øre af det erhvervsmæssige elforbrug man har haft, samt afgift af det forbrug man har haft til ikke-afgiftsberettiget forbrug og privat.

Forbrugsregistrering anmeldes til SKAT via en blanket, som indsendes til Erhvervsstyrelsen elektronisk.

Når registreringen er sket, får din el-leverandør underretning om det, og du vil fremover få leveret elektricitet uden afgift.

Hvis du vil vide mere om forbrugsregistrering efter elafgiftsloven, er du velkommen til at kontakte din økonomikonsulent eller seniorkonsulent Niels Boldsen.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve