Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Økonomisk uoverskueligt at blive syg

Økonomisk uoverskueligt at blive syg

EffektivtLandbrug 24.05.18 - Økonomisk uoverskueligt at blive syg_MobilbilledeNår en ulykke eller alvorlig sygdom opstår, har du mulighed for økonomisk støtte både fra det offentlige og fra egene forsikringer. Men mange ved ikke, hvad de har krav på, og hvor de skal søge om de penge, de har krav på.

Der er mange ting, som skal gøres, så hvor starter man, når man samtidig står i en situation, hvor der er nok andet at tænke på?

Det har socialøkonomikonsulent Ulrik Andersson givet svar på i Effektivt Landbrug torsdag den 24. maj. Læs hele artiklen her.

Er du i en situation, hvor du skal gøre brug af dine forsikringer eller ydelser fra det offentlige og har du spørgsmål til dette, så kontakt gerne Ulrik.

Eller måske er du i tvivl om, hvordan din og familiens situation vil se ud, hvis du skulle blive alvorlig syg eller komme ud for en ulykke? Så hjælper han også med at give dig overblikket over en sådan situation og skaber tryghed for dig, hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt Ulrik Andersson på tlf. 2051 6778.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve