Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Ny teamchef til Centrovice Erhverv

Ny teamchef til Centrovice Erhverv

Lasse BeierholmSom led i rådgivningsvirksomheden Centrovices vækststrategi på erhvervsområdet er 41 årige Lasse Beierholm udnævnt til teamchef for virksomhedens erhvervs- og skatteafdeling. Afdelingen består af 17 medarbejdere fordelt på virksomhedens to kontorer i Vissenbjerg og på Ærø.

Lasse startede som teamchef og virksomhedskonsulent i økonomiafdelingen hos Centrovice for to år siden og kender derfor både virksomheden og dens kunder særdeles godt. Lasse har 20 års erfaring fra den finansielle verden, og den arbejdsmæssige tilknytning til erhvervslivet er således ikke ny for ham. Igennem tidligere stillinger som seniorfinansrådgiver og kunderchef i bankverdenen har Lasse rådgivet alt fra børsnoterede virksomheder til enkeltmandsfirmaer.

Lasse har omfattende erfaring i arbejde med virksomhedsstrategi og balancestruktur, og hos Centrovices kommer han derfor udover sine ledelsesopgaver til at håndtere forhandlinger med banker samt rådgivning vedrørende strategi, krisesager, formuepleje, finansiering og cash management.

”Jeg glæder mig til få sat Centrovices erhvervsafdeling på landkortet. Mange mennesker kender Centrovice som landbrugsrådgivning, men vi er absolut lige så kompetente på erhvervsområdet”, forklarer Lasse Beierholm, der allerede har kastet sig ud i de mange nye opgaver som teamchef for erhvervsafdelingen.

Privat er Lasse bosat i Vejle, men har rødder i Assens på Vestfyn. Han kender derfor Centrovices lokalområde og har et bredt netværk i det fynske.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve