Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Ny forskudsregistrering fra SKAT

Ny forskudsregistrering fra SKAT

Mange selvstændige vil i denne og den kommende måned modtage en ny forskudsregistrering fra SKAT.

Skat laver en sammenligning mellem forskudsregistreringen for 2014 og selvangivelsen for 2013. Er afvigelsen i skattebetalingen mere end 5%, så sender SKAT automatisk en ny forskudsregistrering (autoforskud), dog sendes der kun forslag til dem, som ikke tidligere har foretaget ændringer af den ordinære forskudsopgørelse.

Du skal ikke uden videre acceptere Skats automatiske ændringer i forskudsregistreringen, for det er ikke sikkert, at indtjeningen i 2014 er på samme niveau som i 2013. Eks. landbruget har svingende indtægter, og derfor kan det være problematisk at bruge resultatet for et år som udgangspunkt for det næste år.

Samtidig medfører autoforskud for nogle et forøget likviditetstræk, da skatten bliver betalt før forskudsregistreringen ellers ville medføre det.

Ændringerne kan få indflydelse på pensionsudbetalinger, friplads mv.

Du har 14 dage til at ændre den nye forskudsregistrering, hvorefter den bliver endelig, så har du modtaget en ny forskudsregistrering, så kontakt din økonomikonsulent.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve