Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Længere frist for angivelse og betaling af moms

Længere frist for angivelse og betaling af moms

Længere frist for angivelse og betaling af momsFor at styrke likviditeten for de små og mellemstore virksomheder har folketinget den 28. januar 2014 vedtaget at forlænge fristen for angivelse og betaling af moms.

Virksomheder med en omsætning på mellem 1. mio. kr. og 5. mio. kr. skal fra 1. januar 2014 kun betale moms halvårligt, fordi de fra dette tidspunkt rykkes til gruppen ”små virksomheder”. Den gennemsnitlige kredittid med momsen forlænges derved med 64 dage.

SKAT vil sende information herom til din digitale postkasse, samt med en afgørelse om omregistrering til de omfattede virksomheder. Omregistreringen for virkning for perioder, der begynder den 1. januar 2014. Virksomheder, der ikke ønsker omregistrering til halvårlig afregning af moms, kan blive på kvartalsafregning, hvis virksomheden senest den 1. marts anmoder SKAT herom.

Virksomheder, der har overskydende moms, kan eksempelvis ønske at blive på kvartalsafregning af hensyn til at få momsen tilbagebetalt tidligere.

Husk at holde øje med informationerne fra SKAT i din digitale postkasse.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve