Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Kriserådgivning er stadig aktuel

Kriserådgivning er stadig aktuel

Vi bliver af og til kontaktet af landmanden selv eller naboer og familie, der er urolige for, at en landmand, som de kender, er ved at bukke under for det økonomiske og psykiske pres, som man er under, når økonomien strammer til.

I sådanne situationer er det vigtig, at der bliver taget hånd om de personer og familier, som det vedrører. Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe de implicerede parter i situationen og her er opkald fra pårørende eller landmanden selv en god start, så udfordringen bliver kendt for os.

Som kriseramt landmand eller pårørende til en er du altid velkommen til at kontakte socialøkonomikonsulent Ulrik Andersson på tlf. 6340 7211 og få hjælp og blive guidet videre.

Hvor kan du ellers rette henvendelse for hjælp?

Landbrug og Fødevare tilbyder kriserådgivning og har gennem de sidste 3-4 år haft et tilbud om gratis kriserådgivning, som du kan benytte dig af, hvis situationen spidser til.

Den gratis krisehjælp indeholder en pakke med 3 ydelser.

  • En landsdækkende telefon hotline – 7020 0442
  • En startpakke med op til 5 timers gratis rådgivning fra socialrådgiver
  • Et tilbud om deltagelse i en ERFA gruppe for andre landmænd, der enten er eller har været i samme situation

For at kunne benytte startpakken skal man være medlem af Landbrug & Fødevarer og ens økonomiske situation skal være sådan, at man ikke selv kan betale for rådgivningen.

Vil du vide mere om den hjælp, der er at hente gennem Landbrug og Fødevarer, så se mere på:

https://www.landbrugsinfo.dk/Oekonomi/krisehaandtering/Sider/Gratis-krisehjaelp-til-landmaend.aspx

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve