Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Har du gamle pantebreve i skrivebordsskuffen?

Har du gamle pantebreve i skrivebordsskuffen?

Har du gamle papirpantebreve i skrivebordsskuffen, der er tinglyst på din ejendom, men som du godt ved, ikke er gældende mere? Så skal du være opmærksom på, at din kreditforening og dit pengeinstitut i forbindelse med omlægning af lån i din ejendom kan kræve, at det nye lån ikke vil respektere dit gamle pantebrev.

Du har måske også en forpagtningskontrakt eller en jagtlejekontrakt, der er tinglyst på din ejendom, som heller ikke er gældende længere. Du skal være opmærksom på, at din kreditforening og dit pengeinstitut i forbindelse med omlægning af lån i din ejendom kan kræve, at det nye lån ikke vil respektere den gamle forpagtningskontrakt og den gamle jagtlejekontrakt.

Det er nemmere, hvis kreditor eller påtaleberettigede er i live

Det er lettest at aflyse et gammelt pantebrev, hvis kreditor lever. Og hvis du skal have aflyst en forpagtnings- eller jagtlejekontrakt, er det nemmest, hvis den påtaleberettigede lever. Hvis kreditor eller den påtaleberettigede er afgået ved døden, skal du nemlig have fat i arvingerne. Og det er ikke altid den letteste sag i verden.

At få kendt et pantebrev ”dødt” ved retten tager fra sagens opstart til sagens afslutning ca. 1½ år, mens aflysning af en forpagtnings- og jagtlejekontrakt tager den tid, det tager at finde de påtaleberettigede, der kan kvittere kontrakterne til aflysning.
Husk på, at gamle papirpantebreve og kontrakter måske spærrer for udbetalingen af dit nye lån.

Søg hjælp til aflysning af pantebrev, forpagtningskontrakt og jagtlejekontrakt

Hos Centrovice har vi mange års erfaring med aflysning af gamle papirpantebreve, forpagtningskontrakter, jagtlejekontrakter og andre juridiske dokumenter, som ikke er gældende længere. Kontakt os og få hjælp til at få ryddet op på din ejendoms blad i tingbogen. Der er ingen grund til at vente.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve