Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Har du fulgt op på tallene for første kvartal?

Har du fulgt op på tallene for første kvartal?

De første måneder af året er gået, og det er derfor også tid til at se på, om din virksomhed er der, hvor den skal være. Hvordan er de realiserede indtægter og udgifter i forhold til det budgetterede? Og hvad med de aftalte indsatsområder? Følger de planen og ses den forventede effekt?

Ting tager tid

Det er vigtigt, at du gør dig disse overvejelser netop nu. Hvis du først stopper op og gør øvelsen, når 3. kvartals tal ligger klar, risikerer du at være kommet ud af kurs uden mulighed for at rette op i tide.

Nogle ting kan korrigeres hurtigt, men ofte tager det tid at skabe forandringer. Derfor gælder det om at sætte tidligt ind, hvis du kan se, at der er områder, som afviger fra planen. Samt om at komme til bunds i, hvorfor der er afvigelser. Der kan være parametre både internt og eksternt, som har ændret sig og derfor kræver korrektioner i den daglige køreplan.

Brug for kursændring?

Opfordringen herfra er derfor, at du på trods af travlhed i mark og stald, tager dig tid til at dykke ned i årets første tal – gerne i samspil med din rådgiver. Det er nemlig kun sådan, du kan afdække i tide, om der skal en kursændring til for at navigere sikkert gennem året.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve