Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Erfaren leder til økonomiafdelingen

Erfaren leder til økonomiafdelingen

Niels Raasthøj_LFMandag den 1. august tiltrådte Niels Raasthøj som afdelingschef i Centrovices økonomiafdeling. Niels er opvokset i Odense og blev uddannet cand.merc. ved Syddansk Universitet i 1983. Siden har han fungeret som en del af ledelsen i flere større virksomheder og har de sidste 33 år beskæftiget sig med så forskellige områder som fødevare-, tekstil-, medicinal-, kemi og transportbranchen.

”Niels er en erfaren herre, som ud over økonomi er stærk på ledelse, processer og kvalitetssikring. Det er områder, vi har fokus på hos Centrovice, og strukturelt sker der store forandringer i landbruget i disse år. Derfor er det vigtigt, at vi tilpasser vores organisationsstruktur og processer, så de matcher den nye virkelighed”, forklarer Centrovices administrerende direktør Louise Helmer, om ansættelsen af virksomhedens nye afdelingschef.

Niels har især beskæftiget sig med forandringsledelse, og han ser frem til at stifte bekendtskab med en virksomhed i udvikling. ”Centrovice er en interessant virksomhed med spændende visioner for fremtiden, og jeg glæder mig til at være med til at sikre, at vi fra Centrovice også fremover kan sikre den bedste rådgivning til vore kunder”, fortæller Niels Raashøj.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve