Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Erfaren energirådgiver til Centrovice

Erfaren energirådgiver til Centrovice

Søren WarbergSøren Warberg startede mandag den 2. februar 2015 som energirådgiver ved rådgivningsvirksomheden Centrovice i Vissenbjerg. Søren er uddannet energiteknolog fra Erhvervsakademiet Lillebælt og kommer fra en stilling ved Trefor, hvor han har været ansat siden 2012.

Det sidste halvandet år har Søren fungeret som erhvervssælger med fokus på el- og naturgashandel, men i sin tid hos Trefor har han beskæftiget sig med så forskellige opgaver som energirådgivning, energimærkning af huse, solceller, varmepumper og energiscreeninger.

Hos Centrovice kommer Søren til at tilbyde energirådgivning, der stiller skarpt på kundens muligheder for at optimere sit energiforbrug. ”Energibesparelser er ikke kun besparelser i afregningspris, men også på afgiftssiden, så der er penge at komme efter”, forklarer Søren Warberg, som udover energirådgivningen bliver en del af Centrovices miljøteknologiteam, der rådgiver om støtte- og tilskudsordninger.

”Energiforbruget udgør en stor del af landmandens udgifter, og som den økonomiske situation ser ud i landbruget lige nu, har landmændene brug for at finde alle de penge, der overhovedet kan findes. Så energiforbruget er et oplagt sted at starte, for her kan der spares 5 – 8 % alene ved at sætte fokus på området”, forklarer afdelingschef for Centrovices miljøafdeling Ejler Petersen, som ser frem til at kunne tilbyde virksomhedens kunder og medlemmer professionel, landsdækkende og uvildig rådgivning på energiområdet. ”Energibesparelser er et område, vi kommer til at have fokus på i mange år fremover. Ikke kun indenfor landbruget, men også i andre erhverv, hvor der kan hentes store besparelser på energiområdet”, slutter Ejler Petersen.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve