Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Derfor er det en god idé at have en strategi

Derfor er det en god idé at have en strategi

En strategi er en plan for, hvor du vil hen med dit liv og din virksomhed – i al sin enkelhed. Strategien kan bestå af mange sider med masser af detaljer, men det er en god idé at koge den ned, så den indeholder det allervigtigste. På den måde bliver strategien enkel og forståelig for dig selv, dine medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hvem er det oplagt for?

Står du i en situation, hvor du har brug for at blive afklaret om, i hvilken retning du og måske din familie ønsker, I skal bevæge jer i, vil en strategi være oplagt. For eksempel i situationer som disse:

  • Et generationsskifte nærmer sig, og du vil gerne i gang med dialogen i god tid – hvordan griber du det an?
  • Du har for længst nået de mål, du satte dig, da du startede selvstændig – hvad vil du nu?
  • Du skal ud af erhvervet – hvordan kommer du og familien godt videre?

Et godt styringsværktøj

Med en god plan, som indeholder klare mål, er der meget større sandsynlighed for, at du når dine mål, end hvis du ikke har lagt en plan. Men inden planen ligger klar, har du et større stykke arbejde at gøre, for det at arbejde med strategi er en proces, der tager tid.

Du skal overveje og bearbejde masser af muligheder og initiativer, inden du til sidst er afklaret, har prioriteret og samlet tankerne i den endelige plan. Til gengæld beskriver din færdige plan præcis de mål og handlinger, du har overvejet nøje, og på den måde får du et værdifuldt værktøj, du og dine medarbejdere kan styre efter i flere år frem.

En strategi kan være mere eller mindre omfattende både i tid og omfang – det afhænger helt af behovet hos den enkelte. Fælles for alle forløb er dog, at strategien indeholder en beskrivelse af din vision – altså et billede på, hvordan du ser fremtiden for dig og din bedrift. Alt afhængig af, hvor omfattende strategien er, vil strategien også beskrive de initiativer og handlinger, der skal til for at nå målene og dermed din vision.

Vi hjælper dig

I Centrovice har vi de seneste år udarbejdet mange strategier sammen med vores kunder, og det kan vi også gøre sammen med dig. Ring til os, så rådgiver vi dig om, hvordan du får lagt en plan for dig og din virksomhed.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve