Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt  →  Centrovice-team vinder første runde af BudgetMatchen

Centrovice-team vinder første runde af BudgetMatchen

Den 9. juli blev Team Trædholm kåret som vinder af første runde af BudgetMatchen, en konkurrence hvor syv team skal udarbejde det bedste budgetmateriale og planlægge og udføre budgetopfølgning igennem hele 2014. Team Trædholm består af landmand John Trædholm, kvægkonsulent John Jensen og økonomikonsulent Luise Søndergaard Søvrup fra Centrovice.

Foto: Videncentret for Landbrug

Foto: Videncentret for Landbrug

De bedste skaber overblik og sammenhæng

Ifølge BudgetMatchens dommerpanel har de tre bedst placerede teams alle formået at skabe overblik og sammenhæng i deres materiale. Derudover har de haft styr på deres fokuspunkter og dertilhørende opfølgning, ligesom de har vist tydeligt ejerskab. Der var dog ikke den store tvivl om den individuelle rangering af de tre teams, lyder det i dommerpanelets generelle udtalelser om de deltagende teams.

Team Trædholm vinder på ejerskabet

Dommerpanelet lagde i sin bedømmelse særlig vægt på, at John Trædholm har vist ejerskab til materialet og været inddraget i processen. “Team Trædholms ledelsesberetning var årsagen til, at han vandt. Den var super god. Han viste, at han havde fået styr på sine kritiske fokuspunkter i budgettet. Han havde selv taget initiativ og reageret på udfordringerne, identificeret løsningerne og fået overbevist sine eksterne partnere i pengeinstituttet. Det viser ledelsesansvar,” fremhæver dommer Stine Hjarnø Jørgensen, VFL Erhvervsøkonomi. Ifølge Stine Hjarnø Jørgensen viser resultaterne fra BudgetMatchens første runde, at det kan betale sig at bruge tid på at samle et godt budgetopfølgningsmateriale, og at det er vigtigt at holde fokus på de mål, man har fastsat i budgettet, fordi det betyder, at budgettet kan bruges aktivt i hverdagen.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve