Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt

Aktuelt

Stor risiko for landmænd er overset

“Priserne farer op og ned, og det kan hurtigt blive årsindkomsten, man sætter over styr, hvis man handler på de forkerte tidspunkt”. Sådan udtaler Henrik Terkelsen fra Grønnemosegaard i Gudbjerg på Fyn sig i det nyeste nummer af tillægget ‘Landbrug i Danmark’.

I artiklen stiller Centrovice Læs mere »

17. oktober 2019

Handels-erfa - Efterår 2019- Præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

AgroMarkets HandelsERFA Efterår 2019 Centrovice Læs mere »

10. oktober 2019

Har du lagt din exitstrategi?

Det er et stort skridt, når bedriften en dag skal overdrages, og livet som aktiv landmand afrundes. Frugterne af et langt arbejdsliv skal høstes, men mange har bundet store værdier i deres landbrug, som i dagens finansieringsmiljø er svært omsættelig. Det er med til at gøre et
ejerskifte til Læs mere »

26. september 2019

Landmandspension - nu med samme vilkår for alle

Er du medlem af LandmandsPension, har du i løbet af august modtaget en ny pensionsoversigt og et brev med information om ændringer. Det sker, fordi Velliv den 1. august 2019 begyndte at konvertere alle kunder med LandmandsPension til nye vilkår.

I 2018 var LandmandsPension i udbud og i den ny Læs mere »

18. september 2019

Nye digitale løsninger skaber overblik - prøv dem gratis

Centrovice og SEGES introducerer de to nye økonomistyringsprogrammer, Dashboard og eOverblik, og du kan prøve dem gratis hele september.

Med Dashboard får du overblik over din virksomhed og bedre mulighed for at analysere og bruge nøgletallene for din bedrift. Du kan følge både økonomiske Læs mere »

12. september 2019

Derfor er det en god idé at have en strategi

En strategi er en plan for, hvor du vil hen med dit liv og din virksomhed – i al sin enkelhed. Strategien kan bestå af mange sider med masser af detaljer, men det er en god idé at koge den ned, så den indeholder det allervigtigste. På den måde bliver strategien enkel og forståelig for dig se Læs mere »

5. september 2019

Husk registrering af varebiler til firmakørsel inden 1. juli 2019

Det har vist sig, at en del virksomheder tror de ikke er omfattet af de nye regler om registrering af varebiler til firmakørsel, fordi de ikke har fået brev fra Færdselsstyrelsen, da varebilen er registreret i CPR-nr.

De biler som er omfattet af de ændrede regler er gul- og papegøjepladebile Læs mere »

20. juni 2019

Mød os på Det Fynske Dyrskue i weekenden

Centrovice byder velkommen i teltet på stand RS 19-21 på Det Fynske Dyrskue fredag den 14. til søndag den 16. juni. Standen ligger lige ved hovedindgangen. Vi byder på kaffe, kage, øl og vand. Og for de mindste er der klappekalve og traktorbane.

Møder i teltet
Under dyrskuet holder vi for Læs mere »

13. juni 2019

Handels-erfa - Maj 2019- Præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

Handels ERFA Centrovice Sommer 2019 Læs mere »

11. juni 2019

Gode råd om ejerskifte til sælgere og købere

Står du med tanker om at købe eller sælge en landbrugsejendom? Så er der mange overvejelser at gøre sig. Derfor er det vigtigt at tage snakken om denne store beslutning i god tid og indhente viden og inspiration til en god ejerskifteproces. Og vi vil gerne hjælpe dig på vej med gode råd.

Læs mere »

22. maj 2019

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve