Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt

Aktuelt

Husk kalenderen 2019

Vi nærmer os det nye år med hastige skridt, og en ny kalender må der til.
Derfor ligger kalenderen for 2019 nu klar til dig i receptionen og venter bare på, at du husker den næste gang, du besøger os.

Læs mere »

6. december 2018

Centrovice introducerer - Digitalt regnskab

Digitaliseringen skubber for alvor på, hvad angår effektivisering af din regnskabsproces. Det er vi hos Centrovice i høj grad ved at tage hånd om. Nogle af jer har aktivt valgt at digitalisere jeres regnskab ved brug af SUMMAX e-arkiv og e-faktura. Vi er i fuld gang med at hjælpe resten i gang, Læs mere »

16. oktober 2018

Spar tid med nyt værktøj til tidsregistrering

Tid er en sparsom ressource, som skal bruges optimalt. Det kan tidsregistreringsløsningen CentroTime, som Centrovice tilbyder i samarbejde med virksomheden Intempus, hjælpe dig med.

CentroTime er et simpelt værktøj, i form af en app og et digitalt administrationssystem, som gør det muligt fo Læs mere »

11. oktober 2018

Handels-erfa efterår 2018 - præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

Handels ERFA Centrovice Efterår 2018 Læs mere »

11. oktober 2018

To ansættelser i september

Ny økonomaassistent

Pr. 1. september startede Christian Salek som økonomaassistent hos Centrovice. Christian kommer fra en 2-årig elevstilling hos Sagro og med en uddannelsesbaggrund som finansøkonom efterfulgt af en bachelor i erhvervsøkonomi (HA). Hos Centrovice skal Christian indgå i øk Læs mere »

19. september 2018

To nye juniorøkonomiassistenter hos Centrovice

Mathias Olskjær Holm
Mandag den 13. august startede Mathias Olskjær Holm i en stilling som juniorøkonomiassistent hos Centrovice. Mathias er 26 år og nyuddannede med en Cand. merc. aud. fra Syddansk Universitet i 2017. Hos Centrovice skal Mathias udarbejde regnskaber og budgetter og lave bogf Læs mere »

15. august 2018

Tag en snak med din bank om høsten 2018

Fokus for fleste landmænd er lige nu at få kornet på marken høstet og halmen presset. I modsætning til sidste år hvor høsten var besværliggjort af den megen regn, ser det i år ud til at blive en alt for tør, men nem høst, med få eller ingen omkostninger til tørring og bjergning.

Det, Læs mere »

2. august 2018

Har du overvejet, om dine medarbejdere skal have en pensionsordning?

Det kan være en god investering at give dine medarbejdere en pensionsordning. En god pensionsordning er med til at holde på dine dygtige medarbejdere og er en attraktiv del af lønpakken for kommende medarbejdere. Samtidig sender du et godt signal om, at du prioriterer dine medarbejderes arbejdsvi Læs mere »

18. juni 2018

Handels-erfa sommer 2018 – præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

HandelsERFA Centrovice Sommer 2018

Læs mere »

31. maj 2018

Økonomisk uoverskueligt at blive syg

Når en ulykke eller alvorlig sygdom opstår, har du mulighed for økonomisk støtte både fra det offentlige og fra egene forsikringer. Men mange ved ikke, hvad de har krav på, og hvor de skal søge om de penge, de har krav på.

Der er mange ting, som skal gøres, så hvor starter man, når ma Læs mere »

29. maj 2018

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve