Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi

Regnskab, bogføring og revision

Centrovices økonomikonsulenter yder hver dag rådgivning om regnskab og revision til både landbrugs- og erhvervsvirksomheder.

I kraft af vores rødder kender vi landbrugsbranchen indefra. Når du vælger Centrovice, får du derfor meget mere end en revisor. Du får en sparringspartner, der engagerer sig i din virksomhed og tør pege på konkrete områder, hvor du kan udvikle dig og styrke din virksomhed.

Konkrete forslag der rykker din virksomhed

Resultatet af dit regnskab er naturligvis det afgørende. Men regnskabet kan også danne grundlag for anbefalinger, der kan hjælpe dig til at skabe bedre resultater, større økonomisk sikkerhed for din virksomhed og en mere effektiv administration.

Vores økonomikonsulenter leverer helhedsorienteret økonomisk rådgivning.  Du vil derfor opleve, at de ind imellem kommer med konkrete forslag til, hvordan du bedst udnytter din virksomheds muligheder.

Vi sætter dine behov i centrum

Når du vælger at samarbejde med Centrovice om regnskab og revision, sammensætter vi et team af medarbejdere, der sikrer, at du har adgang til den optimale faglige ekspertise, netop når din virksomhed har behov for det.

Vores mål er at levere økonomisk rådgivning, der gør en positiv forskel for dig og din virksomhed.

Hjælp til bogføring – tilpasset dit behov

Også bogføring kan vi hjælpe dig med i det omfang, du har behov for det. Vi kan sammensætte forskellige løsninger lige fra e-faktura og e-arkiv til en bogholder/controller, der kommer ud til dig efter aftale og bogfører dine bilag.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve