Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Råvarehandel  →  Handels-erfa

Handels-erfa optimerer din indtjening på køb og salg af råvarer

Handels-erfa er et tilbud til dig, der vil være velforberedt og optimere dine indtjeningsmuligheder, når du handler.

Bliv opdateret tre gange om året

I samarbejde med Agromarkets afholder Centrovice Handels-erfa tre gange årligt med det formål at klæde dig på til at træffe de rigtige beslutninger omkring køb og salg af råvarer samt rentestrategi.

På Handels-erfa tager vi udgangspunkt i de analyser og prognoser, som AgroMarkets udsender. Du lærer at vurdere og udnytte informationerne i din egen handel, ligesom der er lagt op til åben dialog mellem deltagerne. På den måde bliver du klædt på til at træffe de mange nødvendige beslutninger omkring køb og salg af råvarer, forskellige handels- og finansieringsstrategier og andet, der kræver, at du som landmand er velinformeret om, hvad der sker i markedet.

Få indsigt og bliv klar til at handle

Handels-erfa gøre livet lettere for dig ved at give dig både indsigt og værdifuld information om, hvad der rører sig på markedet netop nu. Markedstendenserne har nemlig stor indflydelse på din handel med landbrugsprodukter, omlægning af lån og de mange andre beslutninger, du skal træffe i forbindelse med den daglige drift.

Vil du øge din indtjening?

Ønsker du at optimere dine muligheder for merindtjening og blive en del af et netværk, hvor landmænd og konsulenter sætter en ære i at være opdaterede på markedssituationen, så er Handels-erfa og AgroMarkets helt sikkert noget for dig.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Handels-erfa eller ønsker et prøveabonnement på AgroMarkets.

 

  • Relateret info

    Handels-erfa er baseret på informationer fra AgroMarkets.

     

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve