Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  IPM demonstrationsvært

IPM demonstrationsvært

Om Torben Thomsen

Torben er 45 år og er administrerende direktør i TH Agro A/S, som han ejer sammen med en anden landmand. Torben bor på Holegård sammen med Anne-Marie og 3 børn. Torben følger med i den daglige drift, men har uddelegeret meget ansvar, da han selv bruger en del tid på bestyrelsesarbejde.

Se video med Torben og hør om hans tanker om IPM

Om bedriften

970 ha med hvede, vinterbyg, vinterraps, rødsvingel og havre. 1.500 årssøer, produktion af 4.000 alvsdyr og 20.000 slagtesvin. Markbruget består af seks ejendomme, som ligger i en radius på 15 km fra Holegård. På gården er der ca. 20 ansatte, heraf 3 i marken. Se hjemmeside her

Om planteværn

Bedriften har meget blandede jorde og mange små marker, så kan tingene lykkes her, kan de også lykkes hos andre. Torben lægger meget vægt på en rationel og effektiv drift, og han tror på, moderne teknologi f.eks. GPS og sensorstyring er vejen frem.

Tema: Ukrudtskort

Målet er at finde en nem måde at oprette og vedligeholde ukrudtskort på og teste, om de giver en bedre bekæmpelse og besparelser på kemikontoen.

Se de øvrige demonstrationsbrug i Danmark her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve