Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Indkøbsklub

Spar penge på indkøb af forbrugsvarer med Centrovice Indkøbsklub

Indkøb af forbrugsvarer til landbruget er efterhånden en hel disciplin for sig, og det kræver både et stort volumen, omhyggelig planlægning samt et stort handelstalent at opnå de mest fordelagtige priser.

Hvis du hverken har tiden eller lysten til at bruge dine kræfter på det, kan vi tilbyde dig en genvej i form af ’Centrovice Indkøbsklub’.

Indkøbsklubben fungerer på den måde, at vi ved at pulje en masse ordrer sammen kan opnå et stort volumen, og ved at sende det i udbud kan vi opnå en fordelagtig pris. For at få endnu større fordele samarbejder Centrovice Indkøbsklub med Spar Bonde indkøbsforening i Sønderjylland.

Indkøbsklubben omfatter udsæd, gødning og planteværn, hvor der laves udbudsrunder til en række grovvarefirmaer. Desuden er der en rabataftale på olieprodukter, samt fordelagtige medlemsrabatter ved Davidsen A/S, Jensen Farver I/S, LØMA A/S og TBS Maskinpower (Toftlund Maskinforretning, Brørup Maskinhandel, Fendt Starup).

Hvem kan spare penge på indkøbsklubben

Vores erfaring viser, at alle kan spare penge i forhold til at handle selv – uanset bedriftstype og størrelse.

Sådan gør du

Indkøbsklubben fungerer sådan, at du som medlem af klubben blot bestiller de produkter, du ønsker. Indkøbsklubben sender det efterfølgende i udbud hos relevante firmaer, og det firma der giver det bedste tilbud får naturligvis ordren. Levering og afregning foregår direkte mellem dig og leverandøren.

Guide til Indkøbsklubben

Bestillings- og udbudsrunder i løbet af året

Produkter Forventet tidspunkt for udbudsrunde
Planteværn til foråret Februar
Udsæd af raps og vintersæd samt planteværn til anvendelse i august Juni
Gødning Juni/juli
Planteværn til efteråret August
Majs, vårsæd, planteværn forår Oktober/november
Evt. gødning November/december afhængig af markedssituationen
Vårsæd inkl. majs December

Det er frivilligt at deltage i de enkelte udbudsrunder. Er du tilmeldt indkøbsklubben, har du muligheden for at deltage i alle de runder, du vil.

Bestillingsfrister

Rabataftalen på olieprodukter kan bestilles hele året.

Bestillingsfristen for hver udbudsrunde fastsættes løbende, men ca. tidspunkter for udbudsrunderne fremgår af ovenstående. Tilmeldingsblanket og betingelser finder du her på siden.

Fordele

  • Det store volumen samt indhentning af priser ved udbud sikrer dig den bedst mulige pris
  • Den pris, du kommer til at betale, er nettoprisen. Der kommer således hverken udleveringsgebyrer, dunkafgifter eller tilsagn om rabatsatser senere på året.
  • Du slipper for hele arbejdet med selv at indhente tilbud. Du skal blot foretage bestillingen på Spar Bondes hjemmeside eller sende bestillingslisten til os.

Pris

Medlemskab af indkøbsklubben koster 2.500 kr. pr. år.

Det inkluderer mulighed for at deltage i alle udbudsrunder samt rabataftalen på olie. Prisen gælder uanset hvor mange udbudsrunder, du vælger at deltage i.

Prisen er baseret på, at du selv taster din bestilling på Spar Bondes hjemmeside. Efter tilmelding får du udleveret brugernavn og kodeord, så du kan foretage bestillingen.

Hvis du ønsker, vi skal taste din bestilling, koster det 200 kr. pr. bestilling.

Priserne dækker arbejdet med at udarbejde informationsmateriale, administrere bestillingerne og lave udbudsmateriale til firmaerne.

Bestillingssiden “Spar Bonde”

Klik her for at komme til “Spar Bonde”

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve