Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Grovfoder  →  GrovfoderNyt  →  GrovfoderNyt login  →  Lige nu på bedriften

Lige nu på bedriften

Vejret har i en periode været koldt og ustadigt, og jordtemperaturene har været faldende – nu ned til omkring 8 grader. Status for majs-såningen er meget varierende – i nogle områder har mange sået, mens der i andre områder mangler en del at så endnu. Den nuværende vejrudsigt lover tørt vejr og stigende temperaturer, så det ser ud til, der kan blive gode forhold til at få det sidste sået. Husk at udsædsmængden skal reduceres med 10 procent, hvis såningen sker efter midt i maj.

Dernæst står ukrudtsbekæmpelsen for døren i de forårssåede afgrøder, og man skal være meget opmærksom på udviklingen i marken – nu med lidt højere temperaturer kan det gå stærkt med fremspiring og det optimale tidspunkt kommer måske tidligere end forventet.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve