Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Facebook-sider

Centrovices planteavlskonsulenter faciliterer flere Facebook-grupper, hvor du som medlem løbende kan holde dig opdateret med den nyeste viden og dele erfaringer med andre med samme interesse som dig.

Hop ind på siderne nedenfor og klik ’Synes godt om’, hvis du vil være medlem af grupperne.

Gruppen ‘Vind over græsukrudt’ handler om græsukrudt i landbruget – særligt i kornrige sædskifter. På siden vil der blive diskuteret planteværn, jordbehandlinger og andre problemstillinger vedrørende græsukrudt.
Formålet med gruppen er at optimere indsatsen mod græsukrudtet og derved undgå opformering og udvikling af resistens.

Her kan du løbende blive opdateret med ny viden om skadedyr, sprøjtning og gødskning. Kort sagt, alt hvad du har brug for at vide, om det, der rører sig i rapsmarken.
Deltagerne kan sparre med hinanden og dele viden og erfaringer, så udbyttet i de danske vinterrapsmarker stiger, henover de næste år.

Gruppen ’Vårbyg i fokus’ er oprettet med det formål at dele viden om og erfaringer med vårbyg.
Der er mange gode grunde til at dyrke vårbyg. Vårbyg er bl.a. et led i kampen mod græsukrudt, giver ofte et godt dækningsbidrag og giver en spredning af arbejdsindsatsen i marken. Og med alle de forskellige regler om efterafgrøder og MFO, så er arealet med vårsæd og dermed vårbyg steget. 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve