Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Planteavl herunder grovfoder  →  Aktuelt  →  Tilbagebetaling til tidligere sukkerroeavlere

Tilbagebetaling til tidligere sukkerroeavlere

Der er i årene 1999/2000 og 2000/2001 opkrævet for meget i produktionsafgift på sukker.
Landbrugsstyrelsen er i gang med at udbetale afgiften incl. renter, men man har ikke tilstrækkelige oplysninger på en række avlere.

Du kan derfor udfylde og maile/indsende en samtykkeerklæring til Landbrugsstyrelsen senest den 14. dec. 2018.

Samtykkeerklæring: Samtykkeerklaering_for_sukkeroedyrkere 2018

Hvad gør du i tilfælde af døds- eller konkursbo eller ophørt I/S?

Er du arving til en af de berørte sukkerroedyrkere, bedes du sende en samtykkeerklæring og skifteretsattest med fuldmagt fra de øvrige arvinger som bevis for, at tilbagebetalingen sker til rette vedkommende. Normalt vil “rette vedkommende” være afdødes bo, men i nogle tilfælde kan en ny gårdejer eller andre få rettighed til at få pengene.
I tilfælde af konkurs vil tilbagebetaling blive foretaget til boets kurator. Er konkursboet afsluttet, skal du tage kontakt til Skifteretten, for afklaring af, om boet skal genoptages.
Har du haft et I/S, som er ophørt, skal du også indsende en samtykkeerklæring med fuldmagt fra de øvrige deltagere om, at tilbagebetalingen bliver foretaget til rette person.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve